Wilt u uw tornooi ook kenbaar maken op deze pagina? Stuur een e-mail naar .

46ste Internationaal Volleybal Tornooi V.C. Spectrum Moerbeke-Waas vzw (België)
vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024 Moerbeke-Waas

Volleybaltornooi op gras, 6 tegen 6
Affiche tornooi V.C. Spectrum Moerbeke-Waas

Inschrijven
95 euro per ploeg
Linda De Wolf 0472/61.10.73
50ste Internationaal Tornooi Volley De Haan
zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2024 zaterdag om 10u30 Gemeentelijk sportcentrum "Haneveld", Nieuwe steenweg 74, 8420 De Haan

Zoals ieder jaar, willen we, jullie uitnodigen op de jubileum uitgave, het 50ste internationaal volleybal tornooi die door Volley De Haan ingericht wordt op 10 en 11 augustus 2024. We hebben de wedstrijdformule voor de deelnemende ploegen behouden zoals vorige jaren.

Uw ploeg of ploegen kunnen zich inschrijven in 8 reeksen, gaande van Dames Nationaal 2, 3 en 4, over Heren Nationaal 2, 3 en Promo 1, naar Dames Promo 1 als reeksen indoor, Dames Promo 2, 3 en 4 en Heren Promo 2 en 3 en 3 reeksen recreatief, outdoors. Ook dit jaar kunnen de Dames Nationaal en Divisie en de Heren Divisie en 1ste Provinciale ook voor één dag inschrijven. Natuurlijk mogen ze ook verder voor 2 dagen inschrijven.

Na het succes van de vorige jaren wensen we ook dit jaar een BBQ aan te bieden op zaterdagavond.

De overnachting blijft gratis (weliswaar in eigen tenten) op het domein nabij de sporthal.

Uw ploeg en de begeleiding verblijft 2 dagen en nachten aan zee, het sanitair en de douches overdag zijn gratis. Dit tornooi biedt alles wat u als volleybal ploeg kan wensen: Een goede voorbereiding op het komende seizoen, een unieke manier om aan teambuilding te doen, heel veel volleybalplezier en de kans om andere liefhebbers van deze sport te leren kennen of de bestaande vriendschapsbanden aan te halen. Hiertoe helpen ook de 2 megafuiven. Op vrijdagavond gaat een "foute fuif" door en op zaterdagavond een megafuif in de cafetaria van de sporthal onder de deskundige leiding van DJ Dirksje. Prachtige teambuilding dus.

Graag verwelkomen we u en uw ploeg(en) dan ook op de 50ste editie van ons internationaal tornooi.

Alle verdere info is beschikbaar op Volley De Haan Tornooi. Ook inschrijven voor ons mega tornooi kan binnenkort via dezelfde site. je kan er ook nog altijd de foto's van de voorbij edities bekijken.

Koenraad Desendere 0498/42.25.29