Wilt u uw tornooi ook kenbaar maken op deze pagina? Stuur een e-mail naar .

44ste Internationaal Tornooi Volley De Haan
ZATERDAG 12 en ZONDAG 13 augustus 2017 Sportveld 't Haneveld, Nieuwe steenweg 74, 8420 De Haan

Een weekend volleybalplezier en ambiance aan de Belgische kust. Kom kennismaken met andere internationale teams en geniet van de gezellige sfeer.

Inschrijven
ten laatste 11 augustus 2017
Indoor Volleybaltoernooi EEVOC vzw
zaterdag 19 augustus 2017 sportcentrum Hoge Wal in Ertvelde

Voormiddag damesploegen
eerste wedstrijd om 9.30u
prijsuitreiking om 14.00u

Namiddag herenploegen
eerste wedstrijd om 14.30u
prijsuitreiking om 19.00u

Faciliteiten: volleybal op 5 terreinen, synchrone opwarming met bruisende muziek van onze toernooi dj’s, uitgebreide eetstand met broodjes, hot-dogs, wraps, zonnige tuin, douches, … . Door het vriendschappelijk karakter van Vobog wordt gespeeld zonder scheidsrechters, dus u hoeft er ook geen te leveren. 2 flessen water per wedstrijd inbegrepen.

Inschrijven
25 euro per ploeg
BE92 8914 3404 7223
Tom Meiresonne
14e editie van 'Ons Bedrijf Beacht'
zaterdag 2 september 10u00 domein Sport Vlaanderen in Hofstade

Op zaterdag 2 september vanaf 10u organiseert FROS Multisport Vlaanderen – Afdeling bedrijfssporten de 14e editie van ‘Ons Bedrijf Beacht’, een beachvolleybaltoernooi voor bedrijven, vrienden en familie. Het toernooi gaat door op het domein Sport Vlaanderen in Hofstade.

Zowel teams van collega’s als gewoon vrienden kunnen het tegen elkaar opnemen in 4 categorieën: heren en gemengd (minstens 1 dame op het veld) beide in een 2-2 of 3-3 formule. Man of vrouw, klein of groot, jong of oud, volleyballer of niet-volleyballer, iedereen is meer dan welkom! Naast een strand biedt het domein ook tal van andere recreatiemogelijkheden zoals de zwemvijver, speeltuin, wandel- en fietspaden, klimmuur, fit-o-meter… Plezier verzekerd, ook voor de supporters!

Inschrijven kan vóór 15 augustus (naargelang het aantal inschrijvingen kan deze periode verlengd worden).