Wilt u uw tornooi ook kenbaar maken op deze pagina? Stuur een e-mail naar .

14e editie van 'Ons Bedrijf Beacht'
zaterdag 2 september 10u00 domein Sport Vlaanderen in Hofstade

Op zaterdag 2 september vanaf 10u organiseert FROS Multisport Vlaanderen – Afdeling bedrijfssporten de 14e editie van ‘Ons Bedrijf Beacht’, een beachvolleybaltoernooi voor bedrijven, vrienden en familie. Het toernooi gaat door op het domein Sport Vlaanderen in Hofstade.

Zowel teams van collega’s als gewoon vrienden kunnen het tegen elkaar opnemen in 4 categorieën: heren en gemengd (minstens 1 dame op het veld) beide in een 2-2 of 3-3 formule. Man of vrouw, klein of groot, jong of oud, volleyballer of niet-volleyballer, iedereen is meer dan welkom! Naast een strand biedt het domein ook tal van andere recreatiemogelijkheden zoals de zwemvijver, speeltuin, wandel- en fietspaden, klimmuur, fit-o-meter… Plezier verzekerd, ook voor de supporters!

Inschrijven kan vóór 15 augustus (naargelang het aantal inschrijvingen kan deze periode verlengd worden).

Grasvolleybaltornooi De Pinte
zondag 17 september 2017 09u30 Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP) De Pinte

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Volleybalvrienden van De Pinte het grasvolley tornooi op zondag 17 september. Het tornooi richt zich zowel naar recreatieve als gelegenheidsploegen. Vorm een ploegje met vrienden, je buren of familie en beleef samen een sportieve en leuke namiddag. Doe mee en snuif de Braziliaanse (volleybal)sfeer op!

Er wordt vier tegen vier gespeeld, er moeten minstens 2 dames op het veld staan, een ploegje bestaat maximum uit 6 spelers. In de voormiddag spelen we voorrondes, in de namiddag wordt er gespeeld voor de plaatsen.

Wie komt, kan genieten van een groot terras en eet- en drankgelegenheid in Braziliaanse stijl. Ideaal om de zondag op een rustige maar sportieve manier door te brengen voor volleyballers en supporters! Voor de allerjongsten is er randanimatie voorzien.

Inschrijven
15 euro per ploeg
BE96 7370 0657 2805