Is jouw ploeg nog op zoek naar extra spelers / speelsters, een nieuwe trainer, ...? Stuur een mailtje naar en je zoekertje verschijnt binnenkort op deze pagina.

Enthousiaste setter zoekt damesploeg20/03/2021
Mijn naam is Elien Somlai en door mijn verhuis naar Gent, ben ik op zoek naar een leuke damesploeg een beetje dichter bij huis (dan Mechelen). Ikzelf ben 28j en heb jarenlang competitief gevolleybald bij Mavoc (Mechelen) als setter/spelverdeler. Ik ben een zeer enthousiast en dynamisch persoon en zou daarom ook graag volgend seizoen terug een club zoeken waarbij ik me thuisvoel en weer op competitief niveau mijn ding kan doen.
Mocht je zo iemand zoeken, aarzel dan zeker niet om me te contacteren en dan kom ik met het grootste plezier van de wereld eens proeftrainen.
Elien Somlai 0496/68.21.82
CAVA 't Kelderken is op zoek naar dames14/03/2021
Wij zijn op zoek naar dames voor volgend seizoen. Wij spelen in derde reeds VOBOG (vorig seizoen nog in tweede reeks).
Onze thuiswedstrijden zijn op woensdagavond of zondagvoormiddag in de Bourgoyen in Mariakerke. Trainen is op woendagavond (indien er geen matchen zijn). We zijn een team van dames tussen 36 en 50 jaar.
Interesse? Kom dan gerust eens kijken! Iedereen die al volleybalervaring heeft is welkom!
Sandrine Schaumont
Tellow Tigers zoekt speelsters24/02/2021
We heeft er zin om in 2de Vobog dames te spelen? We spelen op dinsdag avond onze thuiswedstrijd in Maldegem op 20u.
We zoeken ervaren hoek en midden speelsters.
Neem gerust contact op bij intresse.
An Lasoen 0498/23.93.62
RecReal zoekt speelsters25/01/2021

Door het stoppen van enkele speelsters is RecReal dames op zoek naar enthousiaste, ervaren speelsters voor midden, aanval en opposite. We spelen in 1ste Vobog en onze thuiswedstrijden zijn op dinsdag en worden gespeeld in Sporthal De Warande te Wetteren. We starten meestal half augustus met een paar trainingen en verder spelen we enkel wedstrijden. Tussendoor trachten we eveneens enkele teambuildings te doen. Heb je interesse om onze ploeg te versterken, stuur dan een mailtje.

Sarah de Hemptinne
Volleybalclub Volam zoekt speelsters / spelers28/09/2020

Recreatieve Volley-Club Volam :
Wij zijn een gemengde volleybal groep welke dynamisch spel speelt
Geen competitie, wel soms volley-tornooien
Ben je gestopt met competitie of heb je al jaartje volley gespeeld dan ben je zeker welkom!

Interesse? Kom eens vrijblijvend meespelen
Elke donderdagavond 20u - 21.30u in nieuwe zaal Sporthal Ter Wallen Sportstr. 1 Merelbeke

Voor info en contact zend een mailtje

Dirk De Plukker
DOK zoekt ervaren passeur22/09/2020
Wijs Wondelgems damesploegje zoekt een passeur met ervaring. Thuiswedstrijden zijn op woensdag, 20u in de Neptunus te Wondelgem. We spelen in 2e Vobog, met ambitie daar te blijven. We beginnen ons seizoen met een paar trainingen/oefenmatchen, een ideaal moment om ons te leren kennen. We kijken er naar uit je te verwelkomen in ons team!
Veerle Lannoy
VC Atlantis15/09/2020
Herenploeg VC Atlantis uit 3de VOBOG is op zoek naar een enthousiaste speler voor in onze herenploeg te Wetteren.
We zijn zelf tussen de 35 en 55jaar, een beetje over de top maar met massa’s ervaring en goesting om te spelen.
Trainen en thuismatchen spelen, doen we op Donderdagavond van 21u tot 23u in de sporthal Warande van Wetteren.
We zoeken iemand met enige volleybal ervaring want onze trainingen zijn eerder gericht op spelinzicht dan op techniek.
Minstens even belangrijk is de gezellige babbel na de training/match.

Indien interesse of als je eens wil meetrainen, stuur gerust een mailtje!
Thierry De Vleeschouwer
Gezocht: gemotiveerde spelverdeler Hot Birds24/08/2020
Voor onze herenploeg Hot Birds uit 2e VOBOG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde spelverdeler die perfect bij ons team pas(s)t ;-)
Je komt terecht in een enthousiaste groep jonge gasten - vooral van geest, sommigen ook van lichaam - die er ook van geniet om na de wedstrijd / training nog een drankje te nuttigen.
Trainen doen we meestal op woensdagavond van 20u30 tot 22u30, onze thuismatchen spelen we op zaterdagavond om 20u, dit telkens in de sporthal te Waarschoot (Lievegem).

Indien interesse, stuur gerust een mailtje!
VC AMITIÉ12/07/2020
Voor het volgend seizoen zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde speelster met ervaring om onze ploeg te versterken in 2e VOBOG.
We zijn vooral op zoek naar een aanvalster, midden of hoek. In ons team hebben we reeds een aantal speelsters die op verschillende posities kunnen spelen, we kunnen hier dus in schuiven indien nodig.
We houden zelf van een goede wedstrijd, maar het plezier na de wedstrijd of een leuke teambuilding is even belangrijk. We organiseren dan ook regelmatig eens een teambuilding zoals een dagje uit, een sportactiviteit,...
Onze thuiswedstrijden gaan door op zaterdag van 16.00-18.00 in sporthal De Hoge Wal in Ertvelde.
Indien interesse, gelieve contact op te nemen met mij via mail.
De Gentse leute04/07/2020
De Gentse leute, een toffe damesploeg (2e reeks VOBOG) is op zoek naar hoekaanvallers met ervaring om ons team te versterken!
Onze thuismatchen zijn in de even weken op maandag van 20-22u (sporthal Neptunus, Wondelgem) en onze trainingen in de oneven weken op donderdag van 20-22u (sporthal Driebeek, Gentbrugge)).
Twijfel niet om ons te contacteren als je interesse hebt!
Elke Van Hoye
Hebo Jeunesse22/06/2020
Wij zijn Hebo Jeunesse, een vobog ploeg uit Herzele. Wij zijn op zoek naar nieuwe speelsters om ons team te versterken.
Onze thuismatchen zijn op maandagavond van 20-22u en onze trainingen op donderdag van 20-22u.
Voor meer info mag je altijd een mailtje sturen.
Orix16/06/2020
De heren van Orix zoeken een middenman met ervaring om hen te versterken in 2de vobog. Onze thuis matchen spelen we op dinsdag van 20:00 tot 22:00 in sportcomplex Schotte (Aalst).
VC Power 31/05/2020
Wij, VC Power, zijn op zoek naar een trainer voor onze eerste damesploeg. Onze club is gelegen het hartje van de mooie Kempen in Poppel, Weelde en Ravels. Onze damesploeg speelt 3de provinciale en is een jonge, ambitieuze ploeg.
Doordat verschillende speelsters op kot/kamers zitten is het vaste trainingsmoment op vrijdagavond.
Heeft u interesse om deze ploeg volgend seizoen training te geven? Neem dan contact met ons op!
Mirte Van Rooy
Sletjes Aalter 23/05/2020
De Sletjes Aalter zijn nog op zoek naar receptie/hoek spelers om hun ploeg in 2de VOBOG te komen versterken.
Je komt er terecht in een enthousiaste sympathieke groep die na hun wedstrijd op woendagavond (20u30) ook nog eens het innerlijke willen versterken.
Zin om op een deftig niveau te volleyballen in recreatief verband laat het dan weten.
Wij spelen in de sporthal van Aalter.
Piet Braekevelt 0495/64.19.13
Vobala 2 02/05/2020
Vobala 2 (VOlleyBAl LAtem) in heren reeks 3A zoekt nog enkele spelers zowel aanvallers als middenspelers om ons te versterken. Interesse neem gerust eens contact op.
Onze 10 thuiswedstrijden spelen we op dinsdagavond om 20u in de sporthal van Sint-Martens-Latem. Op vrije dinsdagen kan (niet verplicht) er getraind worden met Vobala 1.
Lode Scheerder 0474/97.36.75
Volleybal Vrienden De Pinte 27/04/2020
Onze volleybalclub - Volleybal Vrienden De Pinte - is dringend op zoek naar een JEUGDTRAINER vanaf volgend seizoen (midden sept. 2020 tem mei 2021 - exclusief vakanties). Dit voor een enthousiaste gemengde groep (+/- 15 spelers) tussen 10 en 16 jaar.
De training gaat door elke woensdagnamiddag van 17u tem 19u in het Ontmoetingscentrum Polderbos met een mooie verloning. Wij staan ook open voor een DUObaan. Alle suggesties zijn welkom.
VC COSMOS zoekt versterking in 2e vobog! 15/04/2020
We zoeken nog enkele gemotiveerde spelers met ervaring om onze rangen te komen versterken voor volgend seizoen in Vobog Heren 2de reeks.
In het bijzonder zijn wij dringend op zoek naar een spelverdeler.
Enige ervaring is vereist, maar speelvreugde staat centraal. Heb je zin om op een deftig niveau te spelen in recreatief verband, dan kan je bij ons terecht.

Wij spelen op zondagavond van 18u00 tot … in sporthal St-Pieters te Vinkt.

Indien interesse, gelieve contact op te nemen met mij via mail.
Hannes Oppeel 0479/51.72.68
Volleybal Club Toesjee11/04/2020

Volleybal Club Toesjee (https://vctoesjee.wordpress.com) zoekt voor volgend seizoen nog een aantal versterkingen:

  • Toesjee Gemengd A speelt in 2de gemengd (2de plaats seizoen 2019/2020), en is voor volgend seizoen nog op zoek naar middenmannen (1 vast en 1 reserve) om het team terug te versterken. Thuis wedstrijden worden op donderdagavond om 20u gespeeld in Lovendegem.

  • Toesjee Gemengd C speelt in 3de gemengd (5de plaats seizoen 2019/2020), en is voor volgend seizoen nog op zoek naar een aantal vaste dames op verschillende posities om het team terug te versterken. Thuis wedstrijden worden op donderdagavond om 20u gespeeld in Lovendegem.

  • Toesjee Gemengd D speelt in 2de gemengd (5de plaats seizoen 2019/2020), en is voor volgend seizoen nog op zoek naar minstens 1 vaste dame (bij voorkeur passeur) en een vaste middenman om het team terug te versterken. Thuis wedstrijden worden op dinsdagavond om 21u gespeeld in Lovendegem.

  • Toesjee Heren speelt in de derde reeks heren (4de plaats seizoen 2019/2020), en is voor volgend seizoen nog op zoek naar een vaste middenman om het team terug te versterken. Thuis wedstrijden worden op zaterdagavond om 20u gespeeld in Lovendegem.

  • Voor een aantal ploegen uit onze club zoeken we nog steeds een scheidsrechter.

De club voorziet ook voor alle leden (vrijblijvend) training. Wens je meer info, neem dan zeker contact op.

ORIX gemengd zoekt speelster! 11/03/2020

ORIX G2 is op zoek naar versterking!

We zijn specifiek op zoek naar een ervaren spelverdeelster (minimaal ex-provinciaal niveau) om ons gemengd team te versterken vanaf volgend jaar (2020-2021)! Onze thuismatchen vinden plaats op vrijdagavond (20u-22u) in het sportcentrum Schotte (Aalst). Er is tevens de mogelijkheid om te trainen op dinsdagavond (20u-22u). Momenteel treden we aan in VOBOG gemengd reeks 3, met nog grote kans op promotie.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan zeker een berichtje zodat je eens kan komen meetrainen!

Dries Van de Velde